Doing local and international business
in the melting pot of Dubai 

27 maart tot en met 1 april 2022, Dubai, UAE

4
dagen vol inspiratie
8+
sprekers
26
ondernemers
202
verschillende nationaliteiten

De énige en échte culinaire business trip naar Dubai door The Glory of Excellence

 • Met een exclusieve groep van 26 ondernemers.
 • Authentiek connecteren met mede ondernemers.
 • De ondernemersverhalen horen van lokale Belgische ondernemers.
 • Culinaire hoogstandjes van lokale top chefs gedurende het gehele event.
 • Het authentieke en échte Dubai ontdekken door de ogen van Katleen en Petra.
 • Activiteiten en connecties om nooit te vergeten.

Team The Glory of Excellence

Petra Forknell Penel & Katleen Penel

Jaarlijks organiseren we exclusieve business trips voor ondernemers en hun team. Met afwisseling van business en ontspanning zorgen wij ervoor dat je volledig geïnspireerd en gemotiveerd wordt. Door het beperkte aantal aanwezigen ontstaan er authentieke connecties en vriendschappen. Dit allemaal overgoten met een excellente hospitality- en culinaire saus. 


Dit jaar is Dubai aan de beurt! In combinatie met de Wereld Expo, willen wij ondernemers een blik achter de schermen geven van hoe het is om business te doen in Dubai én een onvergetelijke ervaring nalaten. Kortom: overnachten in stijl, lekker eten op enkele rooftop restaurants en onvergetelijke connecties maken met (internationale) medeondernemers. Dat is The Venues in Dubai. Dubai telt meer dan 202 verschillende nationaliteiten. Al deze verschillende nationaliteiten en culturen werken samen om op nationaal en internationaal niveau de beste resultaten te behalen.

The Glory of Excellence is benieuwd hoe het is om met zoveel verschillende nationaliteiten samen te werken op verschillende gebieden.

We zullen met verschillende ondernemers en bedrijven praten over hoe het is om zaken te doen in Dubai en waarom zoveel mensen willen ondernemer in Dubai. 


Hotel The Address Group

Verblijf in één van de Address Hotels 

Address Hotels + Resorts is een groep luxueuze tophotels van de Emaar Hospitality Group, gepositioneerd als een perfecte keuze voor zakenreizigers en vakantiegangers.

Net als The Glory of Excellence streven zij naar een uitmuntende gastvrijheid. Tijdens The Venues Dubai 2022 zullen we in een van hun uitstekende hotels verblijven.

Our inspiring keynote speakers

Other speakers to be announced soon!

Al Wasi Plaza EXPO DUBAI 2020

"Connecting Minds and Creating the Future through sustainability,mobility and opportunity" is het thema van de Dubai Expo. Het is de eerste expo die wordt gehouden in het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Azië. Tijdens deze reis wijden we een dag aan het bezoeken van de expo.

Ervaar hoe de mensheid in harmonie met de natuur kan leven in een hoogtechnologische toekomst (duurzaamheid). Zie hoe nieuwe mogelijkheden ontstaan door slimmere verplaatsing van kennis, ideeën en goederen (Mobiliteit). Ontdek hoe mensen klaar zijn om kansen te creëren voor een betere toekomst en laat u inspireren om hetzelfde te doen. (Opportuniteit)

Atlantis Dubai The Palm

Katleen en Petra delen graag hun passie voor gastvrijheid. Tijdens deze reis zullen ze een dag wijden om je te laten zien hoe het is om te werken in de sector die alles te maken heeft met mensen gelukkig maken.

Wat kunt u verwachten?

 • Inspirerende getuigenissen van mensen 'who live, eat and breath'              hospitality.
 • Een rondleiding door verschillende hotels en restaurants in Dubai.
 • Praktische tips over hoe je je klant kunt bedienen met een                          persoonlijke touch waardoor ze zich koning en/of koningin voelen.
null.

Naar onze mening is het beste moment om te netwerken onder het genot van lekker eten. Tijdens deze reis zullen we in verschillende rooftop restaurants eten en genieten van de uitstekende keuken van verschillende chefs.


De laatste avond van deze culinaire zakenreis nodigen we een top chef uit om ons te inspireren met zijn eten.

Waar wacht je nog op?

Heb je interesse en wil je het echte Dubai ontdekken? Boek nu je ticket voor jou en je team! 


null

€ 6.697,-

(Excl. BTW.)

Factuur vanuit Nederland.

 • Vliegtuigticket naar Dubai op zondag 27 maart.
 • Vliegtuigticket terug naar België op vrijdag 1 april 2021.
 • 6 nachten in een single room in een 5 sterren hotel in Dubai. 
 • Ontbijt, lunch en avondeten voor de duur van trip. 
 • 7 high-end restaurant ervaringen.
 • Alle groepsactiviteiten, inclusief bezoek aan de Dubai Expo.
 1. Alcoholische dranken en drankjes aan de bar.

50% voorafbetaling bij registratie. Overige 50% één maand voor vertrek. Andere betaaltermijnen zijn altijd mogelijk af te stemmen met ons. Neem gerust contact op. 

Extra vragen? 

Neem alvast een kijkje in de FAQ hieronder.
Staat het antwoord op jouw vraag er niet? Stuur een mail naar petra@thegloryofexcellence.com en we helpen je graag verder.
Ook groepsboekingen met groepskorting op aanvraag mogelijk. 


V: "Moet je gevaccineerd zijn om Dubai binnen te komen?"

A: "Niet met de huidige maatregelen. Je hebt een negatieve PCR-test nodig om het land binnen te komen". 


 V: "Moet ik in quarantaine als ik in Dubai aankom?"

A: Met de huidige maatregelen hoef je niet in quarantaine. Je hebt wel een negatieve PCR-test nodig om Dubai binnen te komen. 


V: "Wat als Dubai op slot gaat?"

A: Wij zijn ervan overtuigd dat Dubai alles in het werk zal stellen om een lockdown te voorkomen. De Wereld Expo 2020 gaat van start vanaf 1 oktober. Dit is een zeer belangrijk evenement voor Dubai en een lockdown zou een economische en financiële tegenslag zijn. 


V: "Waar kan ik de meest actuele informatie vinden over de reisvereisten voor Dubai?"

A: Wij kijken altijd op de website van Emirates.  Kijk ook op de website voor de Belgische overheid voor meer informatie over internationale reizen.


V: "Ik heb speciale dieetwensen. Kan ik aan deze reis deelnemen?" 

A: Natuurlijk kan dat! Geef deze informatie aan ons door zodra uw reservering is bevestigd. Wij zullen ervoor zorgen dat alle restaurants een aangepast menu aanbieden.