"Tijd om onze economie en businessmodellen om te buigen naar ecosystemen."

12 en 13 mei 2022 in Durbuy, België

Sprekers dag 1

Veerle Dobbelaere

Ondernemende positieve mensen die willen investeren in persoonlijk leiderschap (terug) ademruimte geven. De balans tussen profit en purpose moet evenwichtig zijn: financiële gezondheid én menselijke gezondheid, straffe business én gelukkige medewerkers. Klaar om meer ademruimte te creëeren samen met Veerle?Greet Van Hecke

Elke ochtend staat Greet op met de wil om het leven en werk van mensen te veranderen. Invloed hebben op het functioneren en het welzijn van mensen, is de beste motivator ooit. Bij alles wat Greet doet, is hoop en positivisme haar leidraad. Greet neemt je mee in de wereld van Deep Democracy.Ann De Bisschop

Als voormalig Wellbeing Director bij DPG Media, gepassioneerd begaan met het welzijn van haar medewerkers, met een doordacht en pro-actief welzijnsbeleid, zorgde Ann voor gezonde, gelukkige en gemotiveerde collega’s. Ann wilt haar expertise, tips en inzichten delen met andere ondernemers en leidinggevenden. 

Bart Maerten

Bart is CEO van La Petite Merveille. LPM is opgericht door zijn grootvader als organisator van vakanties en later ook bosklassen en kampen. Intussen verhuurt het bedrijf ook kajaks en biedt het incentives aan. In 2016 nam Bart samen met Marc Coucke zijn grote concurrent, Durbuy Aventure, over. De nv LPM Holding overkoepelt nu al hun gezamenlijke activiteiten.

Op de eerste dag nemen we je graag mee in de wereld van het nieuwe leiderschap. Aan de hand van de technieken van deep democracy kan je rechttoe rechtaan beslissingen nemen, je team hierin betrekken en snel resultaat boeken.

Allemaal snakken we naar een beetje adem in deze bijzondere tijden, hoe blijven we energie en aandacht hebben voor al onze medewerkers. Hoe kan je als nieuwe leider in je kracht geplaatst worden? 

We sluiten deze dag af met het zeer boeiende ondernemers verhaal van Bart Maerten, medevennoot van Marc Coucke, bezieler van Durbuy. Hoe heeft Bart deze rollercoaster ervaren en welke insights kan Bart ons meegeven? Dit alles doorkruist met de culinaire concepten van Wout Bru. 

Sanglier Durbuy

Overnacht in hét exclusieve 5-sterren hotel van Durbuy

Sprekers dag 2

Katleen Penel

Katleen kreeg als dochter en kleindochter van horecaondernemers, hospitality met de paplepel ingegeven. Ze was de voorbije jaren als top consultant betrokken bij grote nationale en internationale projecten. Met The Glory of Excellence zet ze de volgende stap in haar tomeloze drive om (toekomstige) topchefs te ontzorgen en hen te helpen om hun bekendheid, zichtbaarheid en expertise te vergroten.

Rik Vera

Rik is een gerenommeerde thought-leader, wereldwijde keynote spreker en auteur van zakelijke bestseller "Managers The Day After Tomorrow". Hij is een vertrouwde adviseur op het gebied van extreme klantgerichtheid, innovatie in het digitale tijdperk, verandering van bedrijfsmodellen, verkoop, marketing en toonaangevende bedrijven op hun reis naar hun eigen Day After Tomorrow.


Jürgen Ingels

Jürgen Ingels is ondernemer, durfkapitalist en heeft een grote passie voor technologie en ondernemerschap. Dat weerspiegelt zich in alles wat hij doet. Een grote doorbraak was er voor hem met Clear2Pay, een pioniersbedrijf in financiële technologie.

 Vandaag is Jürgen voornamelijk managing partner bij SmartFin, een risicokapitaalfonds dat investeert in groeiende Europese technologiebedrijven.

Hoe we ons bedrijf financieel, operationeel, op marketing vlak moeten leiden, en dit in de nieuwe wereld van ecosystemen, is de rode draad op onze tweede dag in Durbuy.

"Ben jij klaar voor The SMART ecosystem economy?" 

De wereld kwam tot stilstand vanwege COVID-19 en zal opnieuw opstarten in een verscheidenheid aan kleine en slimme datagestuurde ecosystemen. Bedrijven moeten chaos aankunnen zonder in robuuste en rigide systemen te veranderen. Bedrijven moeten antifragiel worden, maar wat is er nodig om antifragiel te zijn en hoe bouw je eigenlijk een antifragiel systeem op? In deze hands-on keynote kraakt Rik Vera deze noot en legt hij precies uit hoe je daadwerkelijk een antifragiel systeem kunt worden. 


Prijs en voorwaarden

Data

Donderdag 12 mei 2022 tot en met 

vrijdag 13 mei 2022

Prijs

€ 2.695,- excl. btw

(btw weerlegbaar voor Belgische bedrijven)

Tijd

Eerste dag: 10:30 - 22:30 uur

Tweede dag: 10:00 - 23:00 uur

Locatie

Durbuy, België

Inclusief:

  • Overnachting op donderdag 12 mei 2022 en vrijdag 13 mei 2022
  • Ontbijt, lunch en diner
  • Koffie, water, thee en fris gedurende de dag
  • Drankjes aan de bar
  • 7 sprekers 
  • 2 workshops

Exclusief: 

  1. Vervoer naar Durbuy en terug

Voorwaarden:

  • 50% voorafbetaling binnen 14 dagen na inschrijving
  • 50% één maand voorafgaand aan het event

Reserveer nu je plek!

Extra aandacht voor de COVID maatregelen 

Wij hanteren de opgelegde regels van de overheid tijdens het event. 1,5 meter afstand, verplichte mondmaskers en extra aandacht voor hygiëne. 
arrow_drop_up arrow_drop_down