"Tijd om onze economie en businessmodellen om te buigen naar ecosystemen."

12 en 13 mei 2022 in Durbuy, België

Sprekers dag 1

null

Ondernemende positieve mensen die willen investeren in persoonlijk leiderschap (terug) ademruimte geven. De balans tussen profit en purpose moet evenwichtig zijn: financiële gezondheid én menselijke gezondheid, straffe business én gelukkige medewerkers. Klaar om meer ademruimte te creëeren samen met Veerle Dobbelaere?


Rik Vera is een gerenommeerde thought-leader, wereldwijde keynote spreker en auteur van zakelijke bestseller "Managers The Day After Tomorrow". Hij is een vertrouwde adviseur op het gebied van extreme klantgerichtheid, innovatie in het digitale tijdperk, verandering van bedrijfsmodellen, verkoop, marketing en toonaangevende bedrijven op hun reis naar hun eigen Day After Tomorrow.

Inge van Belle

Inge van Belle is gepassioneerd door communicatie en employee engagement. Na een carrière bij het legendarische Telindus, werd ze co-founder van Herculean Alliance dat al in tien landen engagementprojecten organiseerde. Inge is de initiatiefneemster van de Employee Engagement Awards. Ze richtte eveneens de Pink Ladies Games op en maakt zo haar missie waar om bij te dragen tot de SDG's van de Verenigde Naties.

null

Bart Maerten is CEO van La Petite Merveille en is onze spreker op donderdag avond. LPM is opgericht door zijn grootvader als organisator van vakanties en later ook bosklassen en kampen. Intussen verhuurt het bedrijf ook kajaks en biedt het incentives aan. In 2016 nam Bart samen met Marc Coucke zijn grote concurrent, Durbuy Aventure, over. De nv LPM Holding overkoepelt nu al hun gezamenlijke activiteiten.

Sanglier Durbuy

Overnacht in hét exclusieve 5-sterren hotel van Durbuy

Sprekers dag 2

null

Jürgen Ingels is ondernemer, durfkapitalist en heeft een grote passie voor technologie en ondernemerschap. Dat weerspiegelt zich in alles wat hij doet. Een grote doorbraak was er voor hem met Clear2Pay, een pioniersbedrijf in financiële technologie.

 Vandaag is Jürgen voornamelijk managing partner bij SmartFin, een risicokapitaalfonds dat investeert in groeiende Europese technologiebedrijven.

Keynote speaker

Als voormalig Wellbeing Director bij DPG Media, gepassioneerd begaan met het welzijn van haar medewerkers, met een doordacht en pro-actief welzijnsbeleid, zorgde Ann De Bisschop voor gezonde, gelukkige en gemotiveerde collega’s. Ann wilt haar expertise, tips en inzichten delen met andere ondernemers en leidinggevenden. 

Dado van Petegem

Dado Van Peteghem is één van de toonaangevende experten in de digitale sector. In 2011 richtte hij samen met internet pionier Jo Caudron het consultancybureau DearMedia op dat later werd overgenomen door Duval Union. Samen schreven ze in 2014 het boek ‘Digital Transforation – a model to master digital disruption’ om bedrijven klaar te maken voor de digitale revolutie.  Dado helpt organisaties actief met hun innovatievisie en -strategie. Als lid van de strategiecommissie van het toonaangevende modeconcern Chalhoub Group in Dubai brengt hij vaak tijd door in het Midden-Oosten en Azië.


Elke ochtend staat Greet Vanhecke op met de wil om het leven en werk van mensen te veranderen. Invloed hebben op het functioneren en het welzijn van mensen, is de beste motivator ooit. Bij alles wat Greet doet, is hoop en positivisme haar leidraad. Greet neemt je mee in de wereld van Deep Democracy.

Johan Driessens, Oddball

De Chief Enthusiasm Officer bij Oddball, Johan Driessens, is de spreker op het afsluitend diner op vrijdag avond. Hij is een expert op vlak van Employer Branding Experience en won hiermee de HR Excellence Award 2021 voor Best Employer Banding, COmmunication & Raputation Company. 

Event by 

null

null

Prijzen en voorwaarden

Donderdag 12 mei 2022 tot en met 

vrijdag 13 mei 2022

Dag ticket: € 675,- excl. btw

Residence ticket: € 2.695,- excl. btw

(btw weerlegbaar voor Belgische bedrijven)

Dag ticket: 10:00 - 18:00 uur

Residence ticket: 12 mei 10:00 tot en met 13 mei 23:30 uur

Durbuy, België

Dag ticket

Inclusief

 • Deelname aan dag programma van 10:00 - 18:00 uur
 • Koffie, water, thee en fris gedurende de dag
 • Lunch
 • Afsluitend mini-netwerk event met hapje en drankje

Exclusief:

 1. Vervoer naar Durbuy en terug

Voorwaarden:

 • 100% betalen binnen 14 dagen na inschrijving en voor aanvang van het event

Residence ticket

Inclusief

 • Deelname aan het tweedaagse event met 9 top sprekers
 • Overnachting in 5 sterren hotel op donderdag 12 mei 2022 en vrijdag 13 mei 2022
 • Ontbijt, lunch en diner
 • Koffie, water, thee en fris gedurende de dag
 • Drankjes aan de bar

Exclusief:

 1. Vervoer naar Durbuy en terug

Voorwaarden:

 • 100% betalen binnen 14 dagen na inschrijving en voor aanvang van het event

Reserveer nu je plek!